18 Ağustos 2008 Pazartesi

gece sesleri dizisi 1.bolum


1.Bölüm

Genç vee Başarılı oyuncular bu dizide bir araya geliyor. Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu ve Özgür Çevik ...

Ses getiren ve izlenme rekorları kıran yerli dizilere imza atan KOLİBA FİLM yine izlenme rekoru kıracak ilgi odağı olacak bir yapımı izleyiciye sunuyor. Dizinin ismi GECE SESLERİ ... Ayşe Kulinin romanından uyarlanan gece sesleri genç ve usta isimleri bir araya getiriyor.
Yazar Ayşe Kulinin romanından deniz akçayın senaryolaştırdığı gece sesleri dizisinin yapımcılığını Koliba Film / Ata Türkoğlu , yönetmenliğini Cemal Şan üstleniyor. Vildan Atasaver,İsmail Hacıoğlı ve Özgür Çeviğin yanı sıra yine türk tiyatrosunun usta isimlerinden Jale Aylanç, Arif Pişkin ve Ebru Aykaç 'ta rol alıyor.
Farklı kültürlerde yaşayan, ayrı dünyaların insanları her şeye rağmen aşka sığınırlar… Köklü bir ailenin yıllardır içinde sakladığı sırlar yeni bir evliliğin ardından sarsıcı bir şekilde ortaya çıkmaya başlar… Düğümler çözüldükçe sırların ardına sığınan kabul edilmesi zor gerçeklerle yüzleşilir, yıllardır korunan güçler ve dengeler bozulmaya yüz tutar… Yine de modern ve geleneksel dünyanın insanlarını aşk bir araya getirir…
GECE SESLERİ, modern ve geleneksel dünyanın insanlarının bir arada yaşadıkları aşk, kıskançlık, nefret, intikam hallerini ekranlara yansıtıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder